The worshipper

Any1995
GènerePerformance
ObraThe worshipper
PresentacióInstitute of Contemporary arts (ICA) London

The Worshipper:  Ritual d’iniciació a la consciència tel·lúrica). Així ho presentava el Institute of Contemporary Arts de Londres a l’any següent en el programa “Rapture” juntament amb Marina Abramovich, Ron Athey, Annie Sprinkle i Franko B.

L’Orant, aquell que camina cap a la imatge desitjada del Príncep dels Sentits, androgin metafísic que fundi en la seva essència el masculí i el femení, la llum i les ombres. En un espai ritual envoltat de set cercles de pedra, establia la comunicació amb el públic “persona a persona”.

Una comunicació primer visual i després física, l’aproximació, l’abraçada. L’Orant amb els seus atributs masculins i femenins, caminava sobre una sendera de lava cap a una plataforma coberta de pètals de rosa en la qual dansava la seva essència hermafrodita.

El seu coneixement és innocent i intuïtiu, coneix per lliurament a través del lliurament de si mateix. L’Orant que porta el cos tel·lúric en si mateix exulta, realitzat i innocente tota la seva llum. Una felicitat profunda i comprensiva emanarà d’ell.